LikeUnlock 3.1

Ismerkedj meg a szkriptünk legújabb verziójábának újításaival, és tudd meg, hogy hogyan lett méghasznosabb a LikeUnlock!

Telepítés

Ne aggódj, a LikeUnlock beszerzése semmit nem változott. Az új verzió eléréséhez nem kell újra beszerezned a szkriptet, a firssítés továbbra is teljesen automatikus. Ha még nem rendelkezel a szkriptünkkel, akkor se aggódj, a prezentáció végén beszerezheted.

Cél

A célunk továbbra is az, hogy bárki könnyedén megleshesse azokat a tartalmakat, amelyek megtekintéséhez az oldalak kötelező előre lájkolást kérnek. Tegyünk együtt a tisztább hírfolyamért! Csak azt lájkold, ami tényleg tetszik! Minden más esetben itt a B terv!

Használat

A szkriptünk használata továrra is épp olyan egyszerű, mint eddig. Egyszerűen látogasd meg az oldalt, és ha kötelező lájkolásba ütközöl, akkor kattints a LikeUnlock-ra a könyvjelzőid között, a többit már mi elintézzük helyetted.

Bejelentés

Mivel a lájkot kérő oldalak számtalan klönféle technikákat alkalmaznak a tartalmaik védelmére, így a mi rendszerünk sem működik minden oldalon. MÉG! Ha valahol a szkript használata után sem vállt láthatóvá a tartalom, akkor jelentsd nekünk az oldalt, és a amint tudjuk, orvosoljuk a problémát.

Fejlesztések

A rendszert hétről hétre folyamatosan fejlesztjük és frissítjük, már több mint egy éve. Ne aggódj, ha bármilyen problémád akad, fordulj hozzánk bizalommal.

Körültekintő internetezés

Ahhoz, hogy tisztán tartsuk a hírfolyamot, nem elég az, hogy ez a szkript létezik, használnod is kell. Minden olyan esetben, ahol gyanús, hogy az adott oldal meg szeretne osztani valamit, még ha nem is látod a Tetszik gombot, inkább légy óvatos, és használj LikeUnlockot.

Alkalmazások

FIGYELEM! A LikeUnlock könnyedén áttöri számtalan kötelező lájkot kérő oldal védelmét, azonban az alkalmazásoknak nem tudja megtiltani a posztolás jogát. Ha egy oldal megtekintéséhez engedélyezned kell egy alkalmazást, akkor légy óvatos, és csak akkor engedélyezd, ha biztosan tudod, hogy mit csinál.

Legfrissebb újítások

Sokan a szkriptünket egyszerűen csak elhelyezik a könyvjelző eszköztáron, hogy kéznél legyen. Nekik szól a legfrissebb újítás. Mostantól ha duplán kattintotunk a könyvjelzőre, akkor azonnal jelenthetitek az oldalt. Ez egy kényelmi funkció, az eredeti jelentési lehetőség természetesen továbbra is működik.

Üzenetek fejlesztve

Sikeres, vagy épp sikertelen feloldás után a LikeUnlock megjelenít egy üzenetet< egy ablakban a feloldás sikerességéről, és az esetleges további teendőkről. A régebbi felhasználók tapasztalhatták, hogy bizonyos honlapokon az üzenetek ékezetes karakterei hibásan jelentek meg. Jó hír: a problémát orvosoltuk!

Kedvet kaptál?

Még nem használod a LikeUnlockot, de szeretnéd máris megkezdeni a használatát? Szerezd be már most, és ismerkedj meg vele egy rövid tutorial keretei között.

Beszerzés

A LikeUnlock használatához egyszerűen helyezd el ezt a linket a könyvjelzőid között:

LikeUnlock

Ha ezzel végeztél, akkor irány a tutorial!

Alapvető tudnivalók

Az előző lépésben elhelyezted a LikeUnlockot a könyvjelzőid között. Ahhoz, hogy majd használni tudd, semmi másra nem lesz szükséged, csak erre az előbb elmentett könyvjelzőre.

Próbáld meg!

Próbáld meg elindítani a LikeUnlockot. Ehhez kattints az előbb elmentett könyvjelzőre (mint ahogy egy sima könyvjelzőt megnyitnál).

Ügyes vagy!

Pontosan ezt kell tenned, ha egy olyan oldalra tévedsz, ahol lájkolásra kényszerítenek, vagy bármi olyan oldalra, ahol gyanús, hogy a "Tovább" gomb egy Tetszik gombot rejt maga alatt.

Kész is vagyunk!

Sikeresen elsajátítottad az alapokat. Ha valamelyik oldalon a LikeUnlock mégsem tudná megmutatni a tartalmat, akkor jelezd nekünk! Amikor már élesben fogod használni, akkor erre is lesz lehetőséged. Köszönjük, hogy a LikeUnlockot használod.

Megosztás